SponsorKliks

donker_100_100Bestel via deze link en wij ontvangen een gedeelte van de commissie!  Sportfit Delfzijl SponsorKliks

Laat leden, ouders en bekenden Sportfit Delfzijl ook gratis sponsoren! Gratis sponsoren? Dat klinkt een beetje tegenstrijdig nietwaar? Toch is het mogelijk met SponsorKliks. SponsorKliks is een concept waarmee de leden en betrokkenen de vereniging kunnen sponsoren middels hun reguliere internetaankopen. Dus je vraagt de leden niet om méér via internet te kopen, maar alleen om bij de volgende internetaankoop dit via de website van de vereniging te doen.

Hoe werkt SponsorKliks dan?

Wanneer een lid, een ouder of een andere bekende van de groep nu iets bij bijvoorbeeld Bol.com wil kopen, klikt hij of zij op de banner van SponsorKliks en komt terecht in een winkeloverzicht met meer dan 250 webwinkels (waaronder Zalando, Wehkamp, Bol.com, KLM, Booking.com, BCC etc.). Wanneer er nu op het logo van Bol.com wordt geklikt, komt men op de gewone site van Bol.com en kan men een bestelling plaatsen. Aangezien de bezoeker via SponsorKliks op Bol.com is gekomen, ontvangt SponsorKliks van Bol.com een commissie. Dit bedrag is vaak een percentage van het bestelbedrag. SponsorKliks keert 75% van de commissie weer uit aan de vereniging. Op deze manier betaalt de koper exact hetzelfde als wanneer hij rechtstreeks naar de site van Bol.com was gegaan terwijl hij toch een bijdrage levert aan de clubkas van zijn favoriete vereniging! Er zijn al verenigingen die al meer dan € 100,- per maand aan extra inkomsten hebben! Ieder lid van een groep koopt tenslotte wel eens iets bij één van de deelnemende webwinkels.

Op de homepage van www.sportfitdelfzijl.nl vind je een Link. Als je op deze Link klikt, kun je bij meer dan 100 grote webshops aankopen doen. Van elke aankoop ontvangt de club een commissie bedrag. Reserveer je een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel je online een pizza of andere maaltijd via Justeat.nl, dan ontvangt sportfit Delfzijl een bedrag daarvan
Het kost je geen cent extra!

Meer informatie

Op www.sponsorkliks.com vind je meer informatie. Hier vind je ook alle clubs/goede doelen die al met SponsorKliks werken, zo kun je eens kijken hoe zij aan de slag zijn gegaan met SponsorKliks.

 

Lekker sporten!