Lessen na de vakantie juf Chantal en Ledenstop Turnen tot Januari 2020!!!

Geacht lid, beste ouders/ verzorgers,

 

Zoals jullie wellicht al weten is Chantal zwanger en zal begin september met zwangerschapsverlof gaan. Dit houdt in dat Shimi gedurende de afwezigheid van Chantal alleen verantwoordelijk is voor het geven van de turnlessen op dinsdag en vrijdag. Dit is voor Shimi in haar eentje niet te doen, we hebben als bestuur dan ook een vacature uitgezet om gedurende het verlof van Chantal vervanging te hebben

Helaas is het ons als bestuur niet gelukt om vervanging voor Chantal te regelen gedurende haar verlof. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de volgende wijzigingen door te voeren in het lesrooster.

 

  • De overlap in lestijd bij de 2e en 3e groep op dinsdag komt te vervallen waardoor de lestijd van de 3e groep een ½ uur wordt ingekort, hierdoor zal de 3e groep een ½ uur later beginnen nl. om 18.30 uur ipv 18.00 uur.
  • De 2e en 3e groep op de vrijdag worden samengevoegd en de les zal een maal per 2 weken worden gegeven, de lestijd zal zijn van 17.00 uur tot 19.00 uur. Na de zomervakantie wordt er les gegeven in de oneven weken (wk 35/37/39/41), na de herfstvakantie wordt er les gegeven in de even weken (wk44/46/48/50).
  • De lessen in de herfstvakantie en de kerstvakantie komen te vervallen (mogelijk wordt er voor de deelnemers aan wedstrijden wel training gegeven, eventuele informatie volgt later).
  • Voor de 1e groep zijn er geen wijzigingen op dinsdag, op vrijdag wordt er een maal per 2 weken les gegeven. Na de zomervakantie wordt er les gegeven in de oneven weken (wk 35/37/39/41), na de herfstvakantie wordt er les gegeven in de even weken (wk44/46/48/50).
  • Met ingang van week 3 volgend jaar zal er weer les gegeven worden volgens het normale lesrooster.

 

 

Voor het bovenstaande geldt dat er een aanpassing in de contributie word gedaan.

 

Namens het bestuur

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.