Turnen

In deze lessen worden de basisvormen van het turnen behandeld. Na een warming-up wordt in kleine groepen getraind op zo veel mogelijk toestellen om de motoriek te verbeteren. De lessen worden vaak afgesloten met spel aan het eind. Het plezier in bewegen staat in deze groep voorop. In deze lessen balanceren we op ballen, zwaaien aan de trapeze en springen we op vele verschillende manieren. Als je talent hebt, kun je natuurlijk doorstromen naar de trainingen voor het wedstrijdturnen.
naamloosTurntrainingen vanaf 6 jaar

De mogelijkheid om op jonge leeftijd te gaan turnen is bij Sportfit erg groot. Buiten de tumblingbaan en de air-tumblingbaan zijn er ook de balken, bruggen, rekstokken, mini en maxitramps, pegasus en soft hulpmiddelen om het turnen tot een plezier te maken. Moeilijke elementen kun je hier op een makkelijker manier aanleren.

De turnlessen worden gegeven in zaal Brede School Tuikwerd in Delfzijl, alle turnmaterialen zijn hier aanwezig zodat er veel afwisseling in de turnlessen aangeboden kan worden. Er zijn meerdere turntrainsters actief binnen Sportfit Delfzijl.
imagesYFE2C7W8