Turnpakjes bestellen

Beste ouder(s) en/of verzorger(s)

Een aantal maanden geleden is er mogelijkheid geweest om het verenigingspakje van Sportfit te bestellen. Inmiddels zijn er een aantal nieuwe leden die wellicht ook dit turnpakje zouden willen aanschaffen (bijvoorbeeld voor het nieuwe wedstrijdseizoen). Daarom willen we u nu de mogelijkheid geven om het pakje te bestellen zodat we wederom in één keer de bestelling kunnen doorgeven. (Het pakje is uiteraard volledig uw eigendom.)

sportfit-turnpakje

De kosten voor het turnpakje zijn 47,50 Euro en leverbaar in de maten 104, 116, 128, 140, 152, 164, 34, 36, 38, 40. We krijgen als vereniging 10% korting waardoor de kosten komen op 42,75 Euro per pakje. Indien u het pakje voor uw dochter wilt bestellen dan graag dit bedrag gepast in een envelop inleveren bij de leiding van de les. Graag inclusief onder vermelding van: naam kind, emailadres en de maat waarin u het pakje wilt hebben.

Om de juiste maat te bepalen is het misschien handig om een pakje van iemand even te passen. (Ze vallen redelijk smal.)

Dus wilt u het pakje bestellen dan uiterlijk 23 december 42,75 Euro gepast in een gesloten envelop inleveren bij de leiding. Vergeet niet naam kind, uw e-mailadres en de maat van het turnpakje te vermelden!

Voor vragen kunt u mailen naar turnpakje@sportfitdelfzijl.nl